Skip to content

de nieuwe kaartenmakers

Ontdek de Schoonheid van Reizen door Mijn Unieke Kaarten

Reizen is voor mij altijd een bron van inspiratie geweest, waarbij niet alleen de bestemming, maar ook de reis zelf een betoverend avontuur vormt. In mijn eerdere samenwerking met mijn compagnon ontstond het idee om diepte-kaarten te creëren van zeeën en landen met gedetailleerde straten, vervaardigd uit dun multiplex en verfijnd met de precisie van LASERSNIJTECHNOLOGIE.

De samensmelting van mijn passie voor reizen en de kunst van lasersnijden resulteerde in enkele prachtige kunstwerken. Mijn collectie omvat niet alleen algemene kaarten, maar ook op maat gemaakte creaties van eilanden, steden en specifieke gebieden. Neem gerust een kijkje hieronder om een glimp op te vangen van mijn diverse collectie.

Als je een specifieke locatie in gedachten hebt die niet in mijn huidige aanbod staat, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta open voor custom ontwerpen om een uniek stuk te creëren dat perfect past in jouw huis. Laat ons samen de reis beginnen om jouw ideeën tot leven te brengen.

Welkom in mijn wereld van unieke kaarten, waar reizen en kunst samenkomen. Ontdek, bewonder en vind het perfecte stuk voor jouw ruimte.

3 luik wereld kaart

€2100

Deze bijzondere kaart, bestaande uit 9 zorgvuldig uitgesneden houten lagen, onthult de prachtige eenvoud van onze wereld.

De eerste 8 lagen voeren je mee door de diepten van de oceanen, van de mysterieuze diepten tot de rustige ondiepe wateren. Elke laag, met een subtiel spel van blauwtinten, brengt de oceaan tot leven in een betoverend reliëf.

Bij laag 9 betreden we het land, waar slechts de grenzen en contouren subtiel zijn weergegeven. Deze minimalistische benadering laat ruimte voor verbeelding en nodigt uit tot reflectie over de diversiteit en verbondenheid van de wereld.

De 3-luik wereldkaart is meer dan alleen decoratie. Elke kaart heeft een uniek verhaal te vertellen, en de eenvoudige weergave van grenzen herinnert ons eraan dat achter elk land een wereld schuilgaat vol geschiedenis, cultuur en verhalen. Laat deze kaart je uitnodigen voor een bedachtzame reis, waarbij elke laag een nieuw aspect van onze planeet onthult.


TVTAS eiland kaartjes

€81

Deze charmante miniaturen, ambachtelijk vervaardigd, nemen je mee op een kleurrijke ontdekkingsreis.

De eerste drie lagen, opgebouwd uit multiplex, zijn geschilderd in verschillende tinten blauw. Deze subtiele kleurschakeringen creëren een betoverend reliëf dat de diepten van de zeeën rondom de TVTAS eilanden weerspiegelt. Elk blauw, als een eerbetoon aan de oceaan, roept de diepte en het mysterie op van de wateren rondom deze prachtige eilanden.

De vierde laag, gemaakt uit blank multiplex, onthult het eiland met gedetailleerde straten. Het natuurlijke karakter van het blank multiplex voegt een warme toets toe aan het geheel, waardoor de straten als een levendig weefsel door het eiland slingeren.

Deze miniatuurcreaties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar benadrukken ook vakmanschap en een kleurrijke verbeeldingskracht. Hang ze aan je muur en laat de tinten blauw je meenemen naar de diepten van de oceaan en de straten je leiden door de charme van de TVTAS eilanden.DIEPTEKAART NAAR KEUZE

€900
formaat +/_ 110x58cm

Kunst is iets persoonlijks, vaak moet het je ergens aan denken of geeft het een mooie herinnering van een moment.
Met een dieptekaart naar keuze kunnen we die herinnering van die geweldige vakantie of jouw geboorte plaats voor altijd vast zetten in een prachtige 3D relief kunstwerk.
Door dat ik de kaarten zelf schilder kan je zelf kiezen welke kleuren je graag wilt gebruiken en kan je bepaalde plekken extra accentueren.STRATENKAART NAAR KEUZE

€90
formaat 60x60cm

De stad waar je partner vandaan komt of dat dorp in Italië waar je geëmigreerde tante naar toe verhuisd is.
Een stratenkaart is het perfecte cadeau voor elke stadsliefhebber, doordat de stratenkaart in blank hout geleverd word past de kaart in vrijwel elk interieur.